Garderobsakuten

Hej världen!

Rädslan över att på börja något helt nytt.

Jag undrar, kan jag tjäna pengar på att erbjuda att förbättra hur vi använder kläderna i våra garderober? Kan jag skapa ett koncept kring garderobsrensning som du är villig att betala pengar för. På ett hållbart och roligt sätt då få dig intresserad av att använda kläderna i din garderoben mer och ge dig mer nytta av pengarna du spenderat. Det är det jag ska ta reda på i mitt nya äventyr: #Garderobsakuten.

Glädjen över varför jag vill göra detta.

Varför vill jag fokusera just på detta. Jag tror, att kan jag få en tillräckligt stor mängd människor att köpa lite mindre kläder, göra mer medvetna val och använda det som de har i garderoben mer, så tror jag att vi tillsammans kan minska klädkonsumtionen och ta bättre hand om vår planet.

Vad det är jag ska göra och vad för inspirerade information du kan hitta på mitt konto.

Genom att klicka på följa knappen, kommer du kunna får regelbunden uppdatering kring historiska och nya klädstilar(nya jobbet) och secondhandshopping tips, garderob makeover/transformation – få kontroll på kaoset i garderoben och massor av sätt och inspriation för att shoppa i din garderob, och hur du kan vara mer hållbar i din klädkonsumtion (Win/Win)

Ser du framemot att höra mer om detta klicka på följ knappen och skriv ”Go Girl” i kommentars boxen nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *