Garderobsakuten

Hej världen! Uppstarten av något nytt. Garderobsakuten?

Läs för att få reda på hur du får tag på den första gratisprodukten 🙂 Angela

Rädslan över att påbörja något helt nytt.

Jag undrar, kan jag tjäna pengar på att erbjuda tjänster, att förbättra hur vi använder kläderna i våra garderober? Kan jag skapa ett koncept kring garderobsrensning som du är villig att betala pengar för. På ett hållbart och roligt sätt få dig intresserad av att använda kläderna i din garderob mer och samtidigt ge dig mer nytta av pengarna du spenderat. Det är detta jag ska ta reda på i mitt nya äventyr: #Garderobsakuten.

Glädjen och varför jag vill göra detta.

Varför vill jag fokusera just på detta? Jag tror, att kan jag få en tillräckligt stor mängd människor att köpa lite mindre kläder, göra mer medvetna val och använda det som de redan har i garderoben mer, då tror jag att vi tillsammans kan minska klädkonsumtionen och ta bättre hand om vår planet.

Vad är det jag ska göra, och vad för inspirerande tips och värden du kan hitta på bloggen.

Ett nytt äventyr, ett gäng nya tjänster som går under namnet Garderobsakuten.

Där jag tillsammans med dig går igenom din garderob för att skapa en garderob som passar dig och din vardag bättre.

1. Antingen genom garderobsrensning för att du ska kunna se vad du faktiskt har och gillar i din garderob. Den kanske är bra men du har för mycket saker ivägen.

2. Hjälpa att få iväg kläder till secondhandbutiker så de gör mer nytta än i din garderob. Tips på hur du uppdaterar garderoben efter säsong.

3. Hjälpa till att definera den stilen du har eller vill ha och hur vi kompletterar din garderob så den passar dina mål och visioner.

Vill du redan nu hitta vad som funkar i din garderob ladda ner Garderobsakutens önskelista där du kan få en överblick över antal plagg du har och vad du kan komplettera med för att göra din garderob mer komplett.

Genom att klicka på följaknappen, kommer du kunna få regelbunden uppdatering kring historiska och nutida klädstilar(nya jobbet) och secondhandshoppingtips, garderob makeover/transformation(kanske din) – få kontroll på kaoset i garderoben, massor av tillvägagångsätt och inspiration för att shoppa till din garderob(eller andras), och hur du kan vara mer hållbar i din klädkonsumtion (Win/Win anser jag).

Noll koll eller klädälskare det kommer finnas något här på bloggen för er alla. Följ oss på Instagram och Facebook för mer gemenskap och utbyte.

En massa kärlek / Angela

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *