Garderobsakuten

Hur jag planerar första versionen av Garderobsakuten.

Lyssna på inlägget ”Hur jag planerar första versionen av Garderbosakuten”

Hur ska jag börja? Alltså, det är ju en sådan bra fråga. Det är ju helt överväldigande att börja något nytt. Jag har alltid energi i början av mina projekt(åh jag har gjort en del så jag vet). Vet inte hur det är för dig men jag tycker starten är så kul och känner en massa tilltro. Typ känner mig oövervinnerlig. Men om det kommer motgångar börja jag tveka och undra, vad har jag gett mig in på. Har hänt också att denna underbara tanken hoppar upp – ”Detta kommer aldrig gå”. För att hitta tillbaka till rätt energi och fokus är det viktigt att förbereda sig väl.

En plan skapar struktur för att ta dig närmare ditt mål

Därför, för att kunna starta något nytt på ett strukturerat sätt och för att hålla mig fokuserad och peppad, även när det känns tungt, behöver jag ett tydligt mål och en ännu tydligare plan, inte bara en idé. Med tydliga övergripande delmål(skapa Instagram konto, lära mig blogga, lansera freebien etc). Som jag med tiden kan förtydliga och skapa tydliga aktiviteter i detalj, ju närmare i tid jag kommer mina mål. Eftersom det är först då stegen blir tydliga. Du kan inte se allt när du börjar. Det är så jag har jobbat i mina tidigare projekt och även kommer jobba med #Garderobsakuten projektet.

Du behöver inte komma på allt själv. Det gör inte jag.

Denna plan(från Entrepreneur ) använder jag för att det ska känns skönt(tydligare, hanterbart) och vara något att luta mig emot när det känns jobbigt. Planen är som min, ”snuttefilt” ibland och motivationsbild, ibland som jag kollar på emellanåt för att hålla mig på rätt väg. Framförallt idagsläget tror jag det är extra viktigt. Det finns så många möjligheter. Det är något jag känner att jag också fått med mig från mina tidigare erfarenheter. Just att möjligheterna kommer alltid finns. Det är bara du som kan bestämma vilka som kommer vara rätt för dig, ditt projekt och för att ta dig just till dina mål.

En plan hjälper dig att ta rätt beslut

En plan kan vara en tydlig hjälp, för att veta om du kan tacka ja eller nej till olika event och aktiviteter som poppar upp. Då är en tydlig långsiktig plan ovärderlig. Där du kan stämma av om du har tiden, energi till att göra detta och fortfarande kunna hålla din plan eller kommer aktiviteten i sig kanske gör så att du tar dig snabbare till ditt mål. Planen hjälper dig komma underfund med om det finns något viktigare som du behöver lägga fokus på eller om möjligheten är det du ska satsa på. Jag tror att de flesta planer fungerar så länge du följer dem och uppdaterar vid behov.

Vill du har hjälp med ditt garderobsprojekt? Kontakta mig.

Vill du ha hjälp med planering av dina projekt och framför allt garderober så säg till. Jag älskar att hjälpa personer få ordning på sina garderober och klädstilar.
Noll koll eller klädälskare det kommer finnas något här på bloggen för er alla. Följ oss på Instagram och Facebook för mer gemenskap och utbyte.

En massa kärlek / Angela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *