Tjänster

Virtuell Garderobsuppdatering

Vem det är för:
Om du gör en garderobsuppdatering själv och vill ha professionell vägledning är detta perfekt för dig.

Hur det fungerar:
Det börjar med ett omfattande frågeformulär för att djupt dyka in i din personliga personliga stil, livsstil och mål. Sedan hoppas vi på en timmes lång Zoom-samtal för att gå igenom din garderob.

Vad du får:
Du kommer att sluta med en lättare, mer kuraterad garderob, en förståelse för stylingtricks, en lista med artiklar att leta efter nästa gång du shoppar och sinnesfrid att veta att allt du håller med är stylistgodkänt.

Investering: 1600 kr

Virtuell Garderobs strategi

Vem är det för:
Om du är redo att äntligen sortera din garderob och behöver en handlingsplan.

Hur det fungerar:
Det börjar med ett omfattande frågeformulär för att djupt dyka in i din personliga personliga stil, livsstil och mål. Sedan hoppas vi på en och en halv timme lång Facetime samtal för att analysera den mot din nuvarande garderob och utveckla en plan för att skapa en garderob som återspeglar din stil, du kan mixa och matcha utan problem, och du kommer att vara glada att ha på dig. Vi identifierar en lista över artiklar för att fylla hålen i din garderob med länkar med alternativ att hitta secondhand/köpa online eller i butik på din fritid, plus idéer om hur du kan styla dessa plaggen tillsammans.

Vad du får:
Du kommer att sluta med en uppdaterad garderob, en lista med exakta objekt att fylla i luckorna i din garderob och en digital look-book med outfit-idéer att hänvisa till så att klä sig är enkelt och stressfritt.

Investering: 1900 kr

Virtuell Capsule garderob

Vem det är för:
Detta är för dig om du vill ha en personlig kapselgarderob.

Hur det fungerar:
Det börjar med ett omfattande kalkylblad och stilvisionskort för att djupt dyka in i din personliga personliga stil, livsstil och mål. Sedan hoppas vi på en och en halv timme lång Zoom-uppringning för att gå igenom din garderob med min Capsule Garderobeformel för att sammanställa den perfekta säsongskapselen för dig. Jag kommer också att ge dig tips och svara på frågor på vägen. Jag tar anteckningar om allt du behöver för att fylla luckorna i din kapsel, och sedan ska jag sätta ihop en lookbok med alla dina föremål och hur du kan blanda och matcha dem.

Vad du får:
Du kommer att sluta med en perfekt curated kapselgarderob, en förståelse för styling trick och en digital look-book över alla dina artiklar och hur du sätter ihop dem i dussintals kläder.

Investering: 2900kr